Кога джигитите ще спрат да превърщат пътищата в дрифт писти?Марти Стоянова сподели

...
Кога джигитите ще спрат да превърщат пътищата в дрифт писти?Марти Стоянова сподели
Коментари Харесай

Шофьор фръцка задницата на колата си, но не на правилното място ВИДЕО

Кога джигитите ще спрат да превърщат пътищата в дрифт писти?

Марти Стоянова показа видео, което демонстрира как задницата на лек автомобил сервира няколко пъти на пътя Самоков-София. Въпросното поднасяне обаче не е инцидентно - то е провокирано от водача на автомобила.

Жената, която е снимала въпросните фрагменти, се е прибирала от работа. В колата е возила и детенцето си.

" Сега това обикновено ли е? ", споделя дамата, откакто вижда по какъв начин шофьорът  " фръцка " задницата на колата си.

Забележете, че пътната настилка е мокра, а при сходна пътна настилка вероятността за злополука нараства. Вероятността за тежки произшествия нараства и когато даден водач реши, че може да се изявява като дрифтаджия. Не си мислете, че имаме нещо срещу дрифт осъществяванията - просто те би трябвало да се случват на подобаващи за задачата места.

" Да изтръпвам от смут, че на следващия ден ще видят мен и детето в утринния блок по какъв начин някой ни е размазал... Защо бе хора, за какво? Тук ли е мястото да се вършиме на велики? Между колите и градския превоз? Отбих при първа опция, с цел да не ни удари… Моля единствено да се спре с тази полуда, бъдете виновни ", добави Марти към обявата.

Мария Попова написа в мненията под обявата, че лидерът на автомобила прави същите осъществявания и в града.

" Засичала съм го на долния мост. Явно към този момент не може да кара, в случай че не фръцка задницата на колата наляво надясно. Жалко, че полицията нищо не прави ", написа Попова.

Авторката на обявата прикани водачите да бъдат виновни на пътя.

" Тук ли е мястото за такова шофиране? Тук ли се показвате какъв брой сте велики? Всеки ден изтръпвам от сходни неща, тъй като това е ежедневие…. Хора, апелирам Ви се, спрете това безумство! Бъдете виновни! Не може да си позволявате подобен тип шофиране и такова държание ", написа още Марти Стоянова.

Вижте видеото:



Припомнете си, че при започване на месец май в GlasNews.bg ви показахме опасно дрифт шоу на завоите по пътя Самоков-София:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР